Några exempel på vårt arbete inom djurskydd

Även inom djurskydd finns mycket att skriva om, både inom Sveriges gränser som Globalt. Djur far illa i stort sett  överallt. Så ett omfattande arbete behövs för att ändra människans beteende gentemot djur, att visa respekt, uppskattning och omsorg om djuren, vare sig det är husdjur eller vilt. Alla djur har rätt att behandlas humant med omtanke på djurens bästa! 

Här är Fantasy and Fact ett bra forum för att sprida kunskap och information och hjälpa till att finna lösningar och hjälp för nödlidande djur. 

Alla djuren är viktiga!

Låt inte djur komma i kläm i våldsamma relationer

Valpen hittades svårt vanvårdad, som vuxen ses han som infälld bild.

Börja bry dig, även om djuret inte är ditt!

Djur far illa överallt i Världen!

Den illegala handeln med djur ökar

Många isbjörnar lider av svält och förgiftningar orsakade av människan

Köp inte valpar från Östeuropa eller andra länder utan att innan köpet kontrollera noga ursprunget och själva uppfödaren! Jag avråder dock köpet på grund av att det finns all för många risker, en hund som kommer från utlandet måste även sättas i karantän, köp din valp hos en seriös uppfödare i Sverige istället. Eller ta hand om en hund från en plats för övergivna hundar.

Katter är levande varelser, inga leksaker för barnen!

FORTFARANDE FÅR VI INGET EKONOMISKT STÖD I BORÅSOMRÅDET!

Vi kämpar ensamma på utan någon som helst stöd varken från kommunen, polisen eller företag eller allmänheten, insikten och empati saknas ifrån allmänheten, vi behövs!

Din hjälp är viktig, vi behöver ditt stöd för att kunna fortsätta vårt viktiga arbete! Vill du hjälpa oss ekonomiskt för att vi skall kunna rädda mer av sjuka eller skadade djur?

Även vårt arbete inom miljövård är viktig.

Nu kan du enkelt skicka pengar via vårt Swish nummer:
(0) 703 829292

Hans Vielhauer, Borås Djurambulans

djurambulans@comhem.se

Hjälp oss att utveckla denna webbsida, mycket behövs för att hela tiden vara aktuell och det kostar pengar, Swisha oss via 0703 829292, din hjälp är mycket viktigt! Stöd oss med 100:- kr eller mer.